UEA > Recubrimientos

10 mar 2014

Paraninf UB - Penique Productions


El dilluns 10 de març a les 19 h s’inaugura una instal·lació artística que Penique Productions ha creat per a la galeria del Paranimf de l’Edifici Històric i que es podrà visitar fins al divendres 14. Aquesta intervenció, que ha estat promoguda des del Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura, consisteix en una construcció inflable i invasiva creada amb polietilè de baixa densitat, de color blau, que transformarà l’espai i li donarà un aspecte totalment nou, ja que el globus inflable s’expandeix fins a fusionar-se amb l’arquitectura existent. El col·lectiu Penique ha realitzat treballs arreu del món i ara tornen a Barcelona per mostrar la seva obra a la seva ciutat natal.

Assistiran a l’acte d’inauguració la vicerectora de Relacions Institucionals i Cultura, Dra. Lourdes Cirlot, els membres de Penique Productions Pol Clusella, Pablo Baqué i Chamo San, i l’equip d’N2 Galeria José Antonio Carulla, Mònica Ferrer i Cristina Segura.


Activitats paral·leles:

En paral·lel a aquesta mostra d’art efímer que es podrà contemplar a l’Edifici Històric del 10 al 14 de març, també es podrà visitar una exposició amb material inèdit de Penique Productions a N2 Galeria (c/ Enric Granados, 61) del 13 de març a l’11 d’abril.

Així mateix, el dijous 13 de març, a les 12.30 h, tindrà lloc una taula rodona a l’Aula Magna de l’Edifici Històric en què participaran la Dra. Lourdes Cirlot, vicerectora de Relacions Institucionals i Cultura de la UB; els integrants de Penique Productions Pol Clusella, Pablo Baqué i Chamo San, i Mònica Ferrer, d’N2 Galeria. Durant l’acte s’analitzarà l’obra exposada així com els precedents històrics més coneguts: happenings i environments dels anys seixanta. L’acte està obert al públic en general i l’objectiu és generar un diàleg entre els artistes i els assistents.


Link: